subota, 22. kolovoza 2015.

Pileće rolnice u hrskavom omotaču - do savršenog ručka za samo 20 minuta


Sastojci: 
   
400 g pilećeg filea    
100 g šunke    
100 g kačkavalja    
20-ak listova pancete    
po potrebi ulje za prženje

Priprema:  

Pileći file isjeći u šnicle i tučkom ih malo izlupati.    
Šunku i kačkavalj izrendati i izmiješati.
Pancetu isjeći što tanje, ili kupiti isječene u trakice.    
Na sredinu filea staviti izrendanu šunku i kačkavalj    
Urolamo što čvršće.    
Trakice pancete poslažemo jednu do druge, stavimo rolovanu piletinu    
Umotamo    
Tiganj premažemo sa malo ulja zagrijemo i stavljamo rolnice, prvo pečemo dio gdje se sunka završava    
Peče se sa svih strana na najjačoj temperaturi po 4 minute, smanjiti temperaturu i peći još 15-20 min    
Služiti toplo uz omiljeni prilog i salatu po želji :))))

Prijatno !!

Nema komentara:

Objavi komentar